-

HISS/DISS

Kategori: Allmänt


♥ twilight & newmoon. riktigt bra, jag ska verkligen läsa böckerna. jag hissar böcker på samma gång här nu! det är så skönt och bara koppla av oh skita i allt annat och bara läsa något riktigt bra!  två flugor i en smäll ;)

♥ december, äntligen känns det lite som jul. om det bara kan komma lite snö? det är faktiskt bara 2 grader ute. så det kommer väl snart hoppas jag! det är riktigt mysigt med jul, bara det är snö så! :) och det är ju julafton om 23 dagar, och lov från skolan om 21 dagar. gr8! det värsta är att jag inte kommer få det jag önskar mig.. hah!

♥ systemkameror, jag vet inte varför. men jag har alltid tyckt om dom, dom är stora och fina! det finns massvis med objektiv till dom och man kan dela med sin pappa (y) wih. och man känner sig som en fotograf till tidningar eller ngt när man har den runt halsen. men en systemkamera är riktigt bra faktiskt. synd att dom kostar så mycket som dom gör. haha! funderar dessutom på att köpa ett macro objektiv tillsammans med pappa så vi kan dela..

♥ takida! såklart. lyssnar på dom hela tiden, dom är så bra. vissa låtar är lugna , andra inte. skönt att det är lite 50/50. så om man kanske är på dåligt humör tar man dom lugnare. och om man är på lite bättre humör kanske dom lite rockigare! så sjukt bäst.

♥ OTH! ( one tree hill ) det är beroende. dom är så snygga dessutom ;) !


• låna msn namn! det är så irriterande bara, dom är fula, störiga och ivägen... det ser helt stört ut dessutom.. jag måste göra två flugor i en smäll till (; när jag ändå är inne på oh snacka om msn så måste jag berätta att jag stör mig på töntar och idioter som skriver till en, typ hej. sen om man inte svarar så skriver den det typ 100 gånger till . OH!

• mobiler! inte alla mobiler då, men dom som bara dör och håller på och dampar. som min då! och olivias lilla plutte fis tegelstenen där asså ;) haha. sexi mama! jag slänger snart min i soporna fan!

• anonyma! folk som skriver skit, kommenterar massa. riktigt lågt, att man inte vågar visa vem man är. jävla idioter rent ut sagt!

• sena skoldagar, det är jobbigt. det börjar bli mörkt redan på vägen hem! pffffff.

Kommentarer

  • malin säger:

    hata anonyma äckel fittor som är så jävla avundsjuka ;ss<3

    2009-12-01 | 21:19:55
    Bloggadress: http://mmalinandersson.blogspot,com
  • Fresh Design säger:

    Behöver du ny design till din blogg? Ta en minut till att gå in på våran sida och kolla vad vi har att erbjuda! Vi designar även personliga bloggar utifrån dina önskemål!

    2009-12-01 | 21:42:42
    Bloggadress: http://freshdesign.blogg.se/
  • robyn säger:

    jag får också anonyma kommentarer ;s

    men sök upp vem det är med ip nummret <3

    2009-12-02 | 16:18:16
    Bloggadress: http://justrobyn.blogg.se/

Kommentera inlägget här: